REGENERATIEZOUT 25 KG VOOR €12.50 ! 5 ZAKKEN HALEN 4 BETALEN!
Pieter-pelletsPieter-pellets

Pieter-pellets

Over ons

Over ons

Pieter-pellets is een familiebedrijf gevestigd in Zuidbroek. Ons bedrijf richt zich op de verkoop van houtpellets voor de pelletkachel en briketten voor de houtkachel. Het onstaan van ons bedrijf komt voort uit een uit-de hand gelopen hobby en heette voorheen Hphaardhout. De verkoop van brandhout was eerst de hoofdmoot, maar aangezien geschikt hout in steeds mindere mate beschikbaar is, focussen wij ons tegenwoordig voornamelijk op de verkoop van houtpellets en briketten. Wij zijn een nuchter en eerlijk bedrijf zonder poespas.

Bezorging door ons zelf!

Wij bezorgen graag bij u thuis. Er is geen sprake van tussenkomst van een transportbedrijf, waardoor de communicatie en levering soepel verloopt. Wij kunnen de pellets en houtbriketten op de door u gewenste plek neerzetten door middel van een elektrische pompwagen*. Uiteraard is afhalen ook mogelijk, wij helpen u graag. *disclaimer: het is niet mogelijk om met de elektrische pompwagen over onverharde paden te rijden, zoals gebroken puin en grind. - Bespaar meer bij het bestellen van meerdere pallets op één adres – neem contact met ons op voor een voordelige prijs!
Werkwijze bij Pieter-pellets

Werkwijze bij Pieter-pellets

Bij Pieter-pellets gaan we verder dan alleen een bestelling plaatsen. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, nemen we telefonisch contact met u op. Samen bespreken we alle details en plannen we een geschikte dag voor levering, die voor ons beiden past. Onze persoonlijke service stopt niet bij het bezorgen; met onze elektrische pompwagen plaatsen we de pallet met plezier in uw garage of opslag, voorwaarde is wel een verharde oprit en voldoende ruimte. Betalen kan eenvoudig achteraf, zowel met pin als contant. En als u een rekening nodig heeft, sturen we die graag per e-mail naar u toe. Bij Pieterpellets streven we naar een soepele en klantvriendelijk ervaring, van bestelling tot bezorging.

Onze voordelen

Zo zijn wij te bereiken!

Bespaar meer bij het bestellen van meerdere pallets op één adres – neem contact met ons op voor een voordelige prijs!
ons adres
Hanzeweg 13a 9636 HS Zuidbroek
Openingstijden
Tijdens het stookseizoen (1 september t/m 30 april) zijn we geopend van ma t/m za van 09.00 tot 17:00 uur 1 mei t/m 31 augustus afhalen op afspraak